Řízení lidských zdrojů v logistice - Petrbok, Igor
Personalistika v logistickom podniku. Úlohy spojené s prijímaním spolupracovníkov, s priebehom zamestnania a s ukončením zamestnania v podniku. Úlohy smerom k osadenstvu personálneho útvaru.