Marián Grznárik: CEBO Holding pôjde do likvidácie, ale výroba obuvi v Partizánskom sa nezastaví - Hajko, Jozef
Problémy výroby obuvi na Slovensku. Privatizácia ZDA, š.p. Partizánske v r. 1995. ZDA získala spoločnosť CEBO Holding Slovakia. Hospodárenie CEBO Holdingu, obrovské dlhy z minulosti. Rozdelenie spoločnosti na tri akciové spoločnosti - 1. Botti - výroba koženej obuvi, 2. Vulkan - výroba gumovej a gumotextilnej obuvi, 3. Invest - tepláreň, doprava, služby.