Logistika a výrobní praxe - Komárek, Josef
Podpora logistiky pri vytváraní ponuky konkurencieschopných výrobkov. Logistika vo vonkajšom prostredí priemyselného podniku. Výrobná koncepcia a logistika vnútri podniku. Vzťah logistiky, informatiky a komunikácie.