Logistika ve skladování - Horák, Jaroslav
Funkcie skladov. Úloha výrobných a distribučných skladov. Základné druhy zásob v logistickom reťazci. Postup pri plánovaní prevádzky skladu. Výber optimálnej varianty na základe vyhodnotenia ekonomickej efektívnosti.