Platobný styk - Petrjánošová, Božena
Platenie ako neodmysliteľná súčasť podnikania. Platenie prostredníctvom bežného účtu. Nástroje platobného styku: zmenky, šeky, platobné karty. Zahraničný platobný styk - hladké platby, dokumentárne platby. Dokumentárny akreditív, dokumentárne inkaso. Banková záruka.