Organizační změna v podniku - Petr, Jan
Vymedzenie hlavných zložiek riadenia podniku. Stratégia podniku a význam hlavných zložiek riadenia podniku. Obsah podnikového procesu. Reengineering ako najvýznamnejšia zložka organizačnej zmeny v podniku. Stupne organizačnej štruktúry v podniku. Vnútorná kultúra podniku. Typy fúzií a akvizície firiem.