Priame zahraničné investície a transformujúce sa ekonomiky - Čaplánová, Anetta, 1967-
Pojem priame zahraničné investície. Faktory ovplyvňujúce úroveň priamych zahraničných investícií. Formy priamych zahraničných investícií. Vplyv priamych investícií na transformujúcu sa krajinu.