Jak měřit úroveň služeb - Kubát, Jiří
Meranie úrovne služieb v logistike. Definovanie dodacej lehoty, stupňa spoľahlivosti dodávky, stupňa úplnosti dodávky a stupňa pohotovosti. Príklady na meranie prijatých objednávok a stupňa úplnosti.