Logistika opatřování - Jurová, Marie
Charakteristika pojmov zásobovacia a podniková logistika. Všeobecné objekty obstarania a objekty obstarania v praxi. Zásobovacia funkcia a jej charakteristika. Riadenie zásobovania.