Ako si rozumieme pri poznávaní a pretváraní hospodárskej skutočnosti - Choluj, Vladimír
Odborný jazyk a hospodárska oblasť. Dorozumievanie v hospodárskej oblasti. Analýza pojmov hospodárstvo a ekonomika. Genéza pojmov hospodárstvo a ekonomika.