Logistika a informační technologie - strategičtí partneři podniku - Jurová, Marie
Riadenie logistiky v podniku. Zlepšenie výkonnosti organizácia pomocou informačnej technológie. Definovanie podnikových procesov. Postup pri prestavbe podnikových procesov. Zložky podnikových procesov a ich typy. Výhody informačného systému v oblasti logistiky.