Renesance pro logistiku - Hrůzová, Helena
Uplatnenie Paretovej analýzy v riadení zásob. Skúsenosti s praktickou aplikáciou. Nadstavba analýzy: hraničná, promočná a hierarchická diferenciácia zásob materiálu. Účelnosť Paretovej analýzy.