Konkurzné právo a revitalizácia podnikov - Ovečková, Oľga
Nové funkcie a pohľady na konkurzné právo (zákon č. 328/1991 Z.z.). Stručný prehľad modernizačných trendov v konkurznom práve v západnej Európe. Realizačné podoby konkurzného práva v ČR. Novela zákona o konkurze a vyrovnaní (zákon č. 122/1993 Z.z.) na Slovensku. Vymedzenie pojmu revitalizácia podniku podľa zákona č. 211/1997 Z.z. Nefunkčnosť Inštitútu dohadovania.