Verejná správa a úlohy súčasnosti - Gašpar, Michal
Základné princípy organizácie verejnej správy. Poslanie a význam regulačných prvkov verejnej správy. Organizačné štruktúry vo verejnej správe. Atribúty pracovníkov verejnej správy. Problémy riadenia štátu.