Výstavy a veľtrhy - Lipianska, Júlia
Vymedzenie pojmov výstav a veľtrhov. Dva prístupy k ich definovaniu. Chápanie výstav a veľtrhov ako jeden funkčný celok. Výstavy a veľtrhy ako nástroj komunikácie. Motívy organizovania a zúčastňovania sa výstav a veľtrhov. Typické znaky výstavných a veľtrhových akcií. Príprava veľtrhu. Príprava výstavného stánku.