Význam zaobstarávacej politiky v podnikaní - Kassay, Štefan
Organizačné preusporiadanie sprivatizovaných podnikov a zaobstarávanie materiálov a surovín. Formulácia zaobstarávacej politiky a firemné ciele. Kroky smerujúce k vytvoreniu stratégie smerujúcej k efektívnemu hospodáreniu s materiálmi a surovinami. Hierarchické usporiadanie cieľov materiálového a surovinového hospodárenia. Poradie firemných cieľov a konflikty v hospodárení s materiálmi a surovinami.