Zvyšovanie konkurenčnej schopnosti slovenských firiem - Čimo, Jozef
Inovačná stratégia firmy. Náplň jednotlivých častí komplexnej inovačnej stratégie firmy. Priebeh inovačných procesov. Inovačný proces výrobku.