Šíbl, D. a kol.: Encyklopédia medzinárodných organizácií - výkladový slovník, Bratislava, Sprint 1997, 583 s. - Gavaľová, Viera
Recenzia publikácie - Encyklopédia medzinárodných organizácií obsahuje základné údaje o medzinárodných, medzivládnych a mimovládnych organizáciách. Obsahuje názov v slovenčine, angličtine a zaužívanú skratku.