Právne účinky rozhodnutia správneho orgánu v oblasti živnostenského podnikania - Leštáková, Dana
Zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní ako základný prvok právnej regulácie súkromného podnikania. Rozhodovacia činnosť pri vydávaní živnostenského listu a koncesnej listiny. Uskutočňovanie zmien údajov uvedených v žiadosti o ohlásenie a o koncesiu. Pokračovanie v živnosti pri premene obchodnej činnosti podľa živnostenského zákona.