Lidské zdroje a produktivita - Sluka, Zdeněk
Snaha o zavedenie účinných metód zvyšovania produktivity a rastu konkurencieschopnosti firiem. Vymedzenie pojmov produktivita a konkurencieschopnosť. Metódy merania produktivity a konkurencieschopnosti. Produktivita a hodnotenie ľudí. Meranie dôležitosti ľudí z hľadiska ich produktivity a výkonu. Iniciovanie zmien na príklade japonskej firmy Matsushita.