Pět kroků k vyšší produktivitě - Fišer, Roman
Absencia systémového prístupu pre zabezpečenie dlhodobého rozvoja organizácie v prostredí neustálych zmien. Tvorba a rozvoj stratégie. Riadenie podnikových procesov. Problematika riadenia zmien. Controlling ako podpora managementu. Vytváranie podmienok pre trvalý rozvoj organizácie.