Význam zaobstarávacej politiky v podnikaní - Kassay, Štefan
Prvky a väzby hospodárenia s materiálmi a surovinami. Základné úlohy v rámci zaobstarávacej činnosti. Vhodná stratégia ako nástroj na obmedzovanie rizík. Hlavné prvky integrovaného systému hospodárenia s materiálmi a surovinami.