Osobní doprava v městských aglomeracích - Hobza, Pavel
Uplatnenie logistiky v osobnej hromadnej doprave. Rast individuálnej automobilovej dopravy. Význam osobnej hromadnej dopravy. Obmedzenie rastu intenzity individuálnej dopravy. Prímestská doprava v pražskej aglomerácii. Porovnanie časovej dostupnosti centra Prahy.