Moderní logistika a podnikové informační systémy - Černý, Josef
Plánovanie a riadenie zásob ako základná úloha podnikových informačných systémov. Základné princípy tvorby podnikových informačných systémov pre dosahovanie optimálnej koordinácie hmotných a informačných tokov. Skladový systém, riadenie príjmu a výdaja.