Tvorba výrobných jednotiek - Kolíbal, Zdeněk
Materiálový, riadiaci a informačný systém ako hlavné systémové logistické prvky. Materiálový tok ako prienik jednotlivých výrobných operácií. Robotizované pracovisko, popis jeho zariadení.