Logistické koncepty pro vůdčí postavení na trhu - Kubát, Jiří
Logistika a konkurenčné postavenie podniku na trhu. Rozdielne trendy trhového hospodárstva a prispôsobovanie podnikovej stratégie. Rastúci význam služieb. Stratégia výrobkového a nákladového vodcovstva. Vodcovstvo v službách. Diferenciacia logistických reťazcov.