Marketingová stratégia firmy holdingového typu - Lipták, František
Recenzia prvej časti publikácie Štefana Kassaya: Tendencie korporačného rozvoja, Vydavateľstvo STRATEG, Bratislava 1998. Publikácia patrí do trojdielneho tematického súboru vydávaného pod názvom: Marketingová stratégia firmy holdingového typu. Obsah jednotlivých kapitol publikácie. Charakteristika podnikov, korporácií či firiem, ich riadenie. Problematika podnikateľskej ekonomiky. Porovnanie japonských a amerických korporácií. Vnútorné usporiadanie firiem.