Ekoturistika žičí Mongolsku - Novák, Jaromír
Cestovný ruch v Mongolsku - vzácny prínos pre štátnu pokladnicu. Čo ponúka Mongolsko turistom. Doterajšie úspechy mongolského turizmu a jeho predpokladaný vývoj.