Značka dodá zákazníkům jistotu
Návrat švédskej spoločnosti Electrolux na český trh. Ďalšie značky reprezentujúce firmu Electrolux. Obľuba značiek Zanussi, Electrolux a AEG u rôznych vrstiev obyvateľstva. Postavenie firmy Electrolux na českom trhu v súčasnosti a jej ciele do budúcnosti. "Vlajkové lode" a horúce novinky z produkcie Electroluxu. Distribučná a servisná sieť spoločnosti Electrolux v ČR.