Svět obchodu je velké "divadlo"
Nový trend inscenovania nákupu a dramaturgie predaja - Shop design. Zásady potrebné pre dodržanie prehľadnosti predajne. Vytvorenie súladu značiek v predajni. Udržiavanie identity značkových výrobkov. Riešenie pre zvýšenie obratu malej predajne. Výška priestoru v predajni ako dôležitý detail.