Teritoriální informace: Rusko
Štúdie konzumentov v Rusku a ich tri najväčšie skupiny. Výsledky sociologickej štúdie zameranej na správanie a trávenie voľného času obyvateľov Ruska. Charakteristika dnešných ruských obchodníkov. Záujem Vologdskej oblasti o spoluprácu s ČR. Priemysel vo Vologdskej oblasti Ruska.