Jozef Čerňák: Len zahraničné investície skvalitnia konkurenčné prostredie malého slovenského trhu - Švec, Peter
Rozhovor s J. Čerňákom, predsedom predstavenstva a generálnym riaditeľom Slovenskej agentúry pre zahraničné investície, a.s. Bratislava. Nedostatok zahraničných investícií v SR. Zahraničné investície a konkurencia na slovenskom trhu. Potreba prílevu zahraničných investícií pre rozvoj slovenského hospodárstva. Potreba vytvorenia podmienok pre prílev zahraničných investícií.