Kapesní atlas obchodníka: Lichtenštejnsko - Livoncová, Ľubica
Základné demografické údaje Lichtenštajnska. Členstvo Lichtenštajnska v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Lichtenštajnska.