Exportní propagace - Kachlík, Alfons
Rady na získanie zákazníkov v zahraničnom obchode. Komunikačná podpora. Východzie predpoklady efektívnej komunikačnej aktivity. Úlohy komunikačného mixu. Známosť exportérov u cieľových skupín prostredníctvom rôznych informačných prameňov. Propagácia podniku a jeho exportného programu. Zisťovanie adries potencionálnych partnerov. Propagácia samotných výrobkov a služieb.