Kríza v Japonsku - Tomek, Radoslav
Z obsahu: Hospodárske a finančné ťažkosti Japonska vyvolávajú obavu z návratu ázijskej krízy. Stimulačné balíčky vlády majú povzbudiť domáci dopyt. Hodnota posledného balíčka vládnych opatrení je 16 biliónov jenov. Ekonomika zatiaľ nejaví známky oživenia. O detailoch programu ozdravenia bánk sa má rozhodnúť do 8. júla.