Teritoriální informace: Rusko, Británie
Základné ekonomické informácie o ďalších regiónoch Sibírskej dohody : Altajskom kraji, Krasnojarskom kraji, Tjumeňskej oblasti, Omskej oblasti a Tomskej oblasti. Fungovanie firmy CzechTrade vo Veľkej Británii.