Dvojkoľajné daňové prázdniny pre zahraničné investície - Kovalčík, Ján
Novela zákona o daniach z príjmov účinná od 1. júla 1998. Nariadenie vlády SR č. 192/1998 Z.z. o podmienkach oslobodenia novovzniknutých daňových subjektov od dane z príjmov právnických osôb. Hlavné parametre a podmienky daňových úľav pre zahraničné investície na Slovensku.