Kapesní atlas obchodníka: Mongolsko - Slunečko, Vladimír
Základné demografické údaje Mongolska. Členstvo Mongolska v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní do Mongolska.