Turecká republika - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Tureckej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história a súčasnosť meny. Motívy bankoviek.