Strata podnikov združených v Asociácii textilného a odevného priemyslu dosiahla v minulom roku vyše 800 mil. Sk - Hrúz, Juraj
Hospodárenie podnikov textilného a odevného priemyslu SR v r. 1997. Pokles rozhodujúcich ukazovateľov textilného a odevného priemyslu. Asociácia textilného a odevného priemyslu (ATOP) SR. Štruktúra predaja a vývozu podnikov ATOP. Pokles počtu zamestnancov. Trvalý nedostatok vyhovujúcich pracovníkov v odvetví.