K problematike vkladových produktov - Belás, Jaroslav
Vkladové produkty, ich rozsah, štruktúra a možnosti využitia v podnikateľských aktivitách obchodnej banky predstavujú významný problém pre manažment banky. Objem a kvalita vkladov. Problematika vkladovej základne súvisí s úlohou banky riadiť svoje riziká. Produktová politika slovenských bánk.