Vznik EMU poznamená evropský leasingový trh - Pulz, Jiří
Vznik Európskej menovej únie a zavedenie eura ako novej menovej jednotky bude znamenať pre leasingové spoločnosti značné organizačné i finančné nároky. Ďalší vývoj európskeho leasingu smeruje k zníženiu nákladov leasingových operácií uskutočňovaných cez hranice štátov.