Reengineering a informační technologie - Vodáček, Leo
Vymedzenie miesta informačnej technológie v komplexe manažérskych predpokladov úspešného zavádzania reengineeringu. Užívateľ reengineeringu a jeho úloha. Komponenty organizácie a ich vzťahy.