Pôsobenie priamych zahraničných investícií na export - Hošková, Adela
Vývoj prílevu a odlevu priamych zahraničných investícií (PZI) do ekonomiky SR a z nej. Proexportné aspekty PZI na Slovensku na podnikovej i na makroúrovni. Formy PZI. Kapitálové toky, úroveň a vývoj vstupu PZI na Slovensko za roky 1991-1997. Stav PZI podľa investorov. Rozmiestenie PZI v odvetviach hospodárstva. Vývoj odlevu PZI za roky 1995-1997. Tovarové toky PZI na podnikovej úrovni. Štatistické údaje.