K příčinám bankovních krizí - příklad Japonska - Stanzelová, Marie
Japonská banková kríza (trvá od roku 1990) sa ponúka ako objekt analýzy, z ktorého možno vyvodiť typický základný vzorec kríz a ktorý je poučením najmä pre bankový dohľad. Príčiny bankových kríz.