Nepriaznivý vývoj priemerných miezd v poľnohospodárstve pokračuje - Buchta, Stanislav
Hospodárenie v odvetví poľnohospodárstva v r. 1997. Nepriaznivý vývoj v priemerných mzdách. Vplyv mzdovej regulácie na vývoj miezd. Porovnanie tempa rastu miezd v poľnohospodárstve a v porovnateľných odvetviach. Priemerná hodinová mzda. Porovnanie vývoja priemerných miezd v SR a ČR.