Súčasné konzervárenské anabázy - Krajmerová, Eva
Najväčší odberateľ plechových potravinových konzerv na Slovensku - vojsko. Problémy s modernizáciou balenia v slovenskom spracovateľskom priemysle. Rôzne spôsoby modernej konzervácie potravín : vákuové konzervovanie, balenie do ochrannej atmosféry a balenie "easy open". Ciele modernizácie konzervovania potravinárskych výrobkov.