Ťažko skúšaná Becherovka - Krajmerová, Eva
Vynájdenie známeho žalúdočného likéru Becherovka. Prostredie fabriky na výrobu Becherovky v Karlových Varoch. Pokus o imitáciu Becherovky v zahraničí. Súčasné úspechy vo výrobe Becherovky. Priaznivý vplyv Becherovky na trávenie. Novinky z produkcie Karlovarskej Becherovky.