Způsoby používání úrokových sazeb na finančních trzích - Bezvoda, Václav
Základné odlišnosti dôležitých finančných trhov z hľadiska spôsobov špecifikácie úrokových sadzieb, resp. výnosností. Spôsob použitia úrokovej sadzby a zvolený štandard merania času. Vzťah alikvótneho úrokového výnosu a kupónu. Nominálna a efektívna kupónová sadzba. Dôležité časové údaje súvisiace s úvermi a dlžnými cennými papiermi.