Finanční zajištění právní odpovědnosti podnikatelských subjektů za ekologické škody - Tošovská, Eva
Ekonomické riešenie ochrany životného prostredia. Nástroje ekologickej politiky. Charakteristika zodpovednosti za ekologické škody ako nástroja ekologickej politiky. Formy finančného zaistenia zodpovednosti za ekologické škody. Poistenie zákonnej zodpovednosti za ekologické škody. Zodpovednosť za ekologické škody v ČR.